Magyarul

AKTUÁLIS MAIL ART FELHÍVÁS (2022 év végéig tart)
 
A „mail art” legegyszerűbben összefoglalva a levélküldés és a művészet összefonódása. Gyakorlatilag minden alkotás mail art, amit egy borítékra/képeslapra készítesz, vagy amit egy borítékban adsz fel, postai úton. Csak a kreativitásod szab határt annak, hogy mit, és miből alkotsz. Egyedül az a fontos, hogy az adott kihívás témája köré készítsd az alkotásodat.
Bármilyet technikát alkalmazhatsz. Rajzolhatsz, festhetsz, hajtogathatsz, ragaszthatsz. Alkothatsz borítékra, képeslapra, kartonra, textilre.
Ne izgulj:) A tapasztalat azt mutatja, hogy mindenkiben rejtőzik kreativitás, csak szabadjára kell engedni.
 
IDŐKAPSZULA – Melyek azok a dolgok, amelyek igazán boldoggá tesznek?
Alkoss valamit, ami bemutatja a jövő generációjának, hogy melyek azok a dolgok, amelyek igazán boldoggá tesznek.
 
Mindig is lenyűgözött az emberek sokszínűsége. Igyekszem odafigyelni arra, hogy másokkal is éreztessem, hogy őszintén érdekel, amit mondanak. Ahelyett, hogy furcsának gondolnék valakit, aki tőlem eltérően gondolkozik a világról, inkább próbálom úgy megközelíteni, hogy mindannyian különbözőek vagyunk a magunk módján. S ez így van jól. Nincs két egyforma ember, ennek köszönhetőn rengeteg klassz dolgot tanulhatunk egymástól.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi tesz valakit boldoggá. Mi az, ami igazán számít az életben. Ezt szeretném összegyűjteni egy kupacba, képeslapok formájában.

MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓT MEGTALÁLSZ A KÉPEN:

KIÁLLÍTÁS ÉS IDŐKAPSZULA

Bízom benne, hogy egy kiállítás is tud kerekedni a berkezett alkotásokból 2023-ban. Ha a helyzet ezt sajnálatos módon nem engedi, online osztok meg képeket a képeslapokról.

Amennyiben elegendő mennyiségű képeslap beérkezik (kb.100 db), beregisztrálok egy hivatalos időkapszulát a Nemzetközi Időkapszula Társaság honlapján, azaz egy dobozba elzárom a képeslapokat, amit meghatározott idő múlva lehet csak kinyitni. Ezen a linken található térképen meg tudod nézni, hogy jelenleg van-e a közeledben regisztrálva időkapszula.

Kérdés esetén, keress bátran az alábbi e-mail címen: info@mailasmile.org

Kíváncsian várom a képeslapjaitokat:)
szeretettel,
micu

Mailsmile.org – Részvételi szabályzat
Minden résztvevő vállalja, hogy nem küld olyan tartalmat/képet amely jogellenes, fenyegető, sértő, zaklató, rágalmazó, vulgáris, obszcén, mások magánéletét sérti, gyűlöletkeltő, faji, etnikai vagy egyéb módon kifogásolható, és bármely módon káros a kiskorúak számára.