Magyarul

***
Új mail-art felhívás – 2023Küldj te is képeslapot, egy kedves kisfiú, Bálint, születésnapjára :)
Határidő: 2023. augusztus vége (bátran küldjetek határidőn túl is képeslapot. Bálintot örömmel tölti el minden levél:) )
A leveleket az alábbi postafiókcímre küldjétek:
 
Puskás Pálma
Győrzámoly
Pf.9.
9172 – Magyarország
 
Sziasztok:)
 
Bálint 2023. augusztusában ünnepli 4. születésnapját. Ez alkalomból szeretném meglepni őt sok-sok színes és vidám születésnapi képeslappal. Köszönöm, ha te is küldesz neki egy kedves lapot.
 
Bálint egy nagyon érzékeny fiú, aki minden apró kedvességet értékel. Neki van az egyik legnagyobb szíve a világon, de sok idő és türelem kell ahhoz, hogy kapcsolatot teremtsünk vele. Mindenkivel szeretne barátkozni, de sokan elutasítják őt, mert picit más, mint a többiek. Az anyukája mindent megtesz, hogy minden szeretetet megadjon neki, amire szüksége van és amit megérdemel, de örülne, ha több barátja lenne.
 
Szeretném különlegessé tenni Bálint 4. születésnapját. Ha szívesen küldenél te is neki egy lapot, ne habozz, egészen biztosan mosolyt csalsz vele az arcára:)
 
 
Bálint nagyon sok mindent szeret, íme egy rövid lista: szívek küldése és fogadása, világűr, űrhajósok, Buzz Lightyear a Toy Storyból, A kis herceg, dinoszauruszok és minden állat. Nagyon szeretne találkozni Yakarival és Kismennydörgéssel (a Yakari című meséből).
 
 
Köszönöm mindenkinek, aki különlegessé teszi Bálint születésnapját:)
 
szeretettel,
micu
 
******
A „mail art” legegyszerűbben összefoglalva a levélküldés és a művészet összefonódása. Gyakorlatilag minden alkotás mail art, amit egy borítékra/képeslapra készítesz, vagy amit egy borítékban adsz fel, postai úton. Csak a kreativitásod szab határt annak, hogy mit, és miből alkotsz. Egyedül az a fontos, hogy az adott kihívás témája köré készítsd az alkotásodat.
Bármilyet technikát alkalmazhatsz. Rajzolhatsz, festhetsz, hajtogathatsz, ragaszthatsz. Alkothatsz borítékra, képeslapra, kartonra, textilre.
Ne izgulj:) A tapasztalat azt mutatja, hogy mindenkiben rejtőzik kreativitás, csak szabadjára kell engedni.
 
Mailsmile.org – Részvételi szabályzat
Minden résztvevő vállalja, hogy nem küld olyan tartalmat/képet amely jogellenes, fenyegető, sértő, zaklató, rágalmazó, vulgáris, obszcén, mások magánéletét sérti, gyűlöletkeltő, faji, etnikai vagy egyéb módon kifogásolható, és bármely módon káros a kiskorúak számára.